Reklame-blok

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder....
horshauge.dk - Morildbogen

Tårs filmen fra 1963

taarsfilm dvdI 1963 blev der i anledningen af Tårs-messen produceret en reklame-film om Tårs og byens forretninger! Du kan herunder se et ca. 5 min. uddrag af denne film som i nyerere tid er blevet overført til DVD fra de oprindelige smalfilmsoptagelser.

Link til video

Filmens "røde tråd" er, at man følger 4 piger - alle vordende konfirmander - spadsere arm i arm fra den ene forretning til den anden for på dén måde, at vise hvad datidens forretninger havde at byde på.

Der vises så klip fra de enkelte forretninger hvor personalet og varesortimentet også præsenteres. Stort set alle forretninger i Tårs i 1963 besøges og for folk med "rødder" i og omkring Tårs vil denne film være meget seværdig og et dejligt nostalgisk tilbageblik på en svunden tid.

DVD´en som Lokalhistorisk Forening har udgivet indeholder udover den ca. 47 min. lange reklame-film fra Tårs også en ca. 27 min. lang video om og fra Tårs Skole!

Er du interesseret i denne DVD i sin fulde længde kan den erhverves for beskedne kr. 50,- gennem Lokalhistorisk Forening i Tårs!

Henvendelse kan ske til Per Fruensgård på tlf. 98961473

Link til websiden for Lokalhistorisk Forening i Tårs Det ovenfor viste video-uddrag på ca. 5 min. er lagt på nettet med accept fra tidligere købmand Per Fruensgård fra Lokalhistorisk Forening. DVD´en er produceret af Bjarne Maul.