Morild Marked 2012

Den 18. august blev der afviklet Morild Marked/fest.
Der var mange besøgende til markedet og vejret var perfekt!

SPONSORERNE VED MORILD MARKED 2012:

Vi takker vores sponsorer mange gange for den gode opbakning der blev udvist til dette års udgave af Morild Marked og opfordrer hermed alle til, at handle hos de pågældende. "Støt dem som støtter os"!

Sponsorerne vises herunder i helt tilfældig rækkefølge:

TÅRS: Trafikkiosken, Salon Milia, Estate Mæglerne, Spar Nord, Chanella, Jyske Bank, Byens Kiosk, Hårstudiet, Tårs Bageri, XL-byg, Nordjyske bank, Tårs Smede og VVS, Scandic food, Nordjysk gulvcenter, Chrispo, Din frøser, Victoria, Wolf Camper.

ØSTERVRÅ: Grillcaffeen, Bella Italia, Damtoft, Super Best, Dybdahl, Bee Bob, Cykelhandleren, Salon Dorthe, Villy Helledi, Malermester Ulla Louring Sørensen, Top Ti Auto, Høyrup (Herretøj), Østervrå Maskinforretning, Østervrå herrefrisør.

SÆSING: Lundholms auto ved Michael Lundholm, Birgit Sørensen.

SINDAL: Super Best, maskinhandler Jens Nielsen Ugilt.

HJØRRING: Visholm, Byens ure og optik, Matas.

SKAGEN: Joha, Gardbo's Hjemmepleje MG's hjemmeservice.

LENDUM: Daglig Brugsen, Lendum auto.

ILBRO: Forfatter Niels Frandsen.

BRØNDERSLEV: Brønderslev Bageri.

NØRRESUNDBY: Nørresundby bank.

JERSLEV: Stiesen

DRONNINGLUND: Dronninglund sparekasse

MORILD: Nordic staldkemi, Villy Horshauge, Maskinsnedker Rene Jensen.

Vinderen i tombolaen blev Bodil Thomsen Hørmested
Vindeme i bømenes telt: Magnus Witt Andersen, Tårs og Jens Peter Christensen, Tårs

OPRINDELIGT PROGRAM FOR MORILD MARKED 2012:

Morild Marked m/Loppe og kræmmermarked og aftenens Morildfest:

Morild Borgerforening afholder marked på Morild Hedevej Lørdag den 18/8 2012 fra kl. l0.00 til kl. 16.00.

Har du/i lyst til at deltage med en bod, som koster 1O kr. pr meter, skal tilmeldingen ske til Bente på tlf. 60898140 helst mellem kl. 18.00 og kl. 20.00, senest onsdag den 14 august.

Børneloppemarked er gratis for børn.

Morildfest!

Morild Borgerforening afholder fest i det store markedstelt på legepladsen Lørdag den 18/8 2012 fra kl. 18.30 til kl. 01.00.

Der vil blive serveret ta'selv bord fra Syvsten kro.

Pris for ovenstående er kun 125 kr. pr kuvert.

Sidste tilmelding til spisning er søndag den 12 august. Tilmelding til Bente på tlf. 60898140
Mad og drikkevarer skal købes i teltet. Håber vi ses til en hyggelig dag og aften.

Morild borgerforening og festudvalg

(Se fotos fra Morild Marked 2012 i menuen FOTO)