Morild Marked 2010

Femte udgave af Morild Marked og Fest var endnu engang en stor succes. Faktisk har det også udelukkende været sådan siden de mange frivillige kræfter i Morild kastede sig ud i skabelsen af markeds- og fest traditionen tilbage i 2006.

Dette års udgave var således et lille jubilæum for markedet idet det som sagt var 5. gang dette arrangeredes. Tilgangen til markedet - både hvad angår kræmmere og publikum - er støt blevet større år for år. Borgerforeningen kunne således i år melde "alt udsolgt" hvad angik stadepladser.

Vejret var ligeledes med publikum og kræmmere da kommunens hyggeligste marked løb af stablen i lørdags d. 14. august.

Efter markedet blev der traditionen tro indkaldt til fælles spisning kl. 18:00 i det store markedtelt hvor snakken og dansen fortsatte til over midnat. Du kan herunder se foto og avisudklip vedrørende markedet og nederst i denne artikel kan du finde link til yderligere billeder i fotoalbummet!

SPONSORER FOR MORILD MARKED 2010:
Ingen information

Ingen information:

OPRINDELIGT DAGSPROGRAM:

Morild Marked m/loppe- og kræmmermarked og aftenens Morildfest lørdag d. 14/8-2010

Morild Borgerforening afholder marked på Morild Hedevej
LØRDAG D. 14/8-2010 fra kl. 10.00-17.00

Har du/I lyst til, at deltage med en bod, som koster kr. 10,- pr. meter, skal tilmeldingen ske til
Bente på tlf. 6089 8140 mellem kl. 18.00-20.00, senest onsdag d. 11. august 2010

Børneloppemarked langs Morildhedevej er gratis for børn.

Morildfest!

Morild Borgerforening afholder fest i det store markedstelt på Morild Hedevej
LØRDAG D. 14/8-2010 fra kl. 18.30 til kl. 01.00

Vi starter i teltet kl. 18.30 hvor der vil blive budt velkommen.

Derefter vil der være stort ta´selv bord fra Super Best i Sindal

Pris for ovenstående er kun kr. 125,- pr. kuvert.

Sidste tilmelding til spisning er Søndag d. 8/8 – 2010.

Tilmelding til Martin på tlf. 6092 5599 eller Bente på tlf. 6089 8140
mellem kl. 18.00 og 20.00.

Mad og drikkevarer skal købes i teltet!

Håber vi ses til en hyggelig dag og aften.

Morild Borgerforening og festudvalg.

(Se fotos fra Morild Marked 2010 i menuen FOTO)

AVISUDKLIP VEDRØRENDE MORILD MARKED 2010:

Nordjyske mødte op med journalist og fotograf til årets Morild Marked og interviewede og fotograferede til lejligheden forskellige personer med tilknytning til Morild. Under overskriften "Ingen rådne bananer her" bragte Nordjyske tirsdag d. 17. august artiklen om Morild Marked 2010.

Du kan herunder se foto af avisartiklen og læse hele artiklen i læsbar størrelse ved, at hente den under menuen download eller klikke her, såfremt du ikke som en af de mange avisabonnenter i Morild allerede skulle have læst papirudgaven.

Morild Marked 2010

Herunder artikel fra UGE-POSTEN onsdag d. 11. august 2010 hvor Bente Jensen fra Borgerforeningen fortæller om markedet!