Morild Marked 2008

Morild Marked og efterfølgende Morildfest som i år blev afviklet d. 23/8-08 blev en ubetinget succes! Igen i år havde bestyrelsen og dens mange frivillige hjælpere lagt et kæmpemæssigt arbejde i, at få alt til, at klappe! Efterfølgende kunne det konstateres, at dette lykkedes til fulde!

Selve markedet havde i år flere nye kræmmere og var rigtigt pænt besøgt og efterfølgende Morildfest forløb ligeledes til alles tilfredshed!

Med successen i hus barsler bestyrelsen således allerede med endnu et Morild Marked i 2009 og såfremt alt går vel bliver det formodentlig lørdag d. 22. august 2009!

Medvirkende til successen var også vores mange sponsorer og som vi skylder en stor tak for deres mange bidrag! Vi haster hermed, at nævne bidragsyderne i tilfældig rækkefølge! Endnu engang tak for jeres bidrag!

SPONSORER VED MORILD MARKED 2008:

TÅRS: Nordjyske Bank, Salon Milla, Estate Mægleren, Spar Nord, Chanella, HT Super Best, Vendelbo Bageren, Jyske Bank, Byens Kiosk, Pizzaria, Hårstudie, Tårs Hotel, Trafikkiosken, Tårs Bageri,Tårs Tømmerhandel, Salon Else, Tårs Smede og Maskinhandel, Scandic Food, Nordjysk Gulv Center, Tubex, Finelco, Meyland-Smith, Crispo

SÆSING: Birgit Sørensen,Vognmand Villy Helledie,Hausager Vinduer,Vognmand Kim E. Jensen

HJØRRING: Sparekassen Vendsyssel

SDR. BINDSLEV: Hobby Nord

LENDUM: Lendum Ny Auto,Lendum Auto og Smedie,Dagli’ Brugsen,Lendum Kro

SINDAL: Super Best, Ballantines/Super Best, Nordjyske Bank

STRANDBY: Bodil Mortensen

MORILD: Nordisk Træhus, Morild Tømrer og Snedker

ØSTERVRÅ: Potentilla, Stisen, Super Best, Therkildsen Elektriker, Rosendal’s Wellnes, Beebob, Bella Italia Pizzaria, Byens Centrum, Cykelhandleren, Damtoft Lysshow, Dybdahl, Grill-Cafeen

Ingen information

OPRINDELIGT DAGSPROGRAM:

LOPPE OG KRÆMMERMARKED:

Morild Borgerforening afholder marked på Morild Hedevej
LØRDAG D. 23. AUGUST 2008 FRA 10.00-17.00

Har du/I lyst til at deltage med en bod, skal tilmeldingen ske til Bente tlf. 60898140 mellem 18.00-20.00, senest onsdag d. 20. august.
Pladsleje kr. 10,- pr. meter.

Børneloppemarked langs Morild Hedevej, 20 kr. pr. plads!

MORILDFEST:

Morild Borgerforening afholder fest i teltet på Morild Hedevej,
LØRDAG D. 23. AUGUST FRA 18.30-01.00

Der vil være musik og dans. Drikkevarer til billige priser!
Tilmelding senest fredag d. 15. august.
Ring til Martin på tlf. 98958654 eller 60925599 mellem 18.00-20.00

Menuen består af følgende:
2 slags kød
flødekartofler
9 slags salater
2 slags dressing
nybagte flütes
Dessert: hjemmelavet islagkage

Pris for ovenstående er KUN KR. 100,- pr. kuvert
Mad og drikkevarer SKAL købes i teltet!

Vi ses i Morild!

(Se fotos fra Morild Marked 2008 i menuen FOTO)

Morild Marked 2008