Morild-logo

Reklame-blok

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder....
horshauge.dk - Morildbogen

Morild Marked og Fest 2013 - Avisomtale

morild-marked-2013-annonceLille samfund – stort sammenhold...


 - Ja så kom til Morild. Igen i år  bydes der velkommen til en kanon weekend for borgere i Morild – ja og andet godtfolk. Lørdag d. 17. august inviterer Morild Borgerforening nemlig til såvel ”loppe- og kræmmermarked” som  til sommerfest.

Koncepter – ja det ændrer man ikke ved i Morild, men hvorfor skulle man også det, når nu det hele går så godt som det næsten kan.

Fra om formiddagen er der på Morild Hedevej Loppe- og kræmmermarked, hvor rigtige krejlere og almindelige kræmmere kan få en bod.

Børnene bliver ikke glemt i Morild, der er nemlig mulighed for, at sælge det brugte legetøj m.v. på børnenes eget loppemarked, så bare kom og tag opstilling langs Morild Hedevej – det er ganske gratis.

 Mon ikke også kræmmerdagen bliver åbnet med kaffe og rundstykker i ”Cafe Morild” lige som de tidligere år. En rigtig godt start på dagen er jo vigtig, ikke nok med at det giver en god start det giver også et godt humør og styrker sammenholdet.

Arrangørerne håber selvfølgelig på rigtig mange – både af dem der køber og dem der sælger. Bliver man hen over dagen sulten eller tørstig, ja så er der fortsat mulighed for, at forsyne sig med forskelligt fra Cafe Morild.

 Når du så alligevel er taget til Morild (hvis du ikke allerede er der altså) så er det jo også fornuftigt at kigge forbi tombolaen med mange fine præmier – mange af disse præmier eller gevinster om man vil er sponseret af flere af de handlende.

Igen er der hen over hele dagen tænkt på børnene, der vil være forskellige aktiviteter, så som hoppeborg og andre hyggelige ting set fra børnehøjde.

Om aftenen ”slås dørene op” til festteltet hvor der ud over lækkert mad, fra Byens Slagter i Tårs, og så vil være mulighed for, at nyde lidt godt til ganen og når den værste sult har lagt sig, kan man byde lillemor eller nabokonen op til en svingom – for 7. år i træk har arrangørerne lavet en aftale med de musikalske ”Sluk og Luk” om nogle lystige toner.

 Else Strauss Harpsø
(Artiklen og annonce er fra Østvendsyssel Folkeblad d. 30/7-2013)